Final

Noniin, sitä ollaa nyt kotiuduttu. Ihan älyttömän nopeesti meni neljä viikkoa. Vastahan sitä eile lähettii. Paljon tapahtu, mut silti tuntuu et mitää ei ois kerenny tekemää.

Työpaikka oli tosi mukava ja kaikki kaverit siellä myös mukavia. Aamusin Jeisonin kaa misailua ja sit serviisin ajaks Ramonki tuli töihi. Salissa Juan ja Paula. Pääsin todellaki tekemää reilusti eri ruokia, espanjalaista ruokakultturia tuli opittua. Töissä oli tosi rento meininki, ehkä vähä liianki rento ku tupakkaaki pojat poltteli. Serviisit oli välillä aika kiireisiäki ja sai siinä hiki hatussa töitä paiskoa. "Last service is the heaviest." Sain viel lahjaks t-paidan Bonum-logoilla. Se oli siis työpaita. Tosi hyvä fiilis jäi työpaikasta ja kyllähä Ramon kysyki että tuunko vuoden päästä taas kuukaudeks töihi.

Vapaa-ajalla oli tosi hauskaa eikä vähiten seuran vuoks. Tosi hyvällä porukalla oltii liikenteessä. Linna oli ilmeisesti ainoo nähtävyys Lleidas ja sinnekää ei koskaa päästy sisälle asti ku aina oltii liia myöhää liikenteessä tai sit ei jaksettukaa lähtee. Sattuneista syistä. Aika pitkälkti ajanvietto meniki siis vaa vähä kierrellessä ja kaarrellessa. Kauppakadulla ja muualla. Korttiaki tuli pelattua. Ostin jalkapallonki mut se hajos ekan käyttökerran jälkee. Seikkailtua tuli. Ja uuesta visiitistäki jo puhuttii. Toivottavasti onnistutaa lähtemää joskus porukalla takas. Työpaikoilla vierailemaa. Ja Zasiin myös. Ja jos sinne linnalleki sit pääsis sisää asti.

Kiitos ja kumarrus

0 kommenttia:

Lähetä kommentti