Day One

HUOMAA teksti kirjoitettu vuorokausi ennen julkaisua

Moikka!

Tänää lähettii matkaan kohti Lleidaa. Aamulla pakkaamise jälkee kohti Matkakeskusta ja Onnibusia. Bussilla sitte Helsinkii Kiasmalle ja siitä toisel bussil lentokentälle. Kentäl pient purtavaa ja viimeset tuliaiset Espanjaan. Salmiakkii ja kuivattuu mustikkaa. Porukka siis seuraava: Tanja-Mari (opettaja), Iida, Helmiina, Noora ja Maria. 

Huomenna mennää sitte tutustumaa työpaikoille paikallise opettajan, Neusin, johdolla. Tapaaminen 9 am. Mun harjoittelupaikka on ravintola Bonum. Vaikuttaa iha tasokkaalta paikalta. Jos Google Translateen on luottamine. Kuulin kyllä myös paikallisilta vaihto-oppilailta, ketkä tuli pari viikkoo sitte Suomee, että ravintolan pitäis olla hyvää ruokaa kohtuullisee hintaa tarjoava.

Espanjastaha tuli siis kuusi poikaa/miestä vaihtoo meille Mikkelii. Heiän kanssaan tuli viettettyy aikaa enne ku itellä oli lähön aika. Käytii jääkiekko-ottelussa, sählypelissä, jääpallon SM-finaalissa ja keilaamassa. Käytii yhessä syömässäki. Ja vietettii saunailtaa.


Tässä nyt koneessa tätä tekstiä kirjottelen, vielä noin tunti aikaa kohteeseen. Barcelonaan siis lennetään. Siitä sitte taksilla kohti Lleidaa. Toivottavasti ehtii vähän seurata El Clasicoa. Alkaa ysiltä paikallista aikaa. Barca voittoon! Suarez iskee hatun. Messille yks maali ja pari syöttöö. Liverpoolkin kun hävis tänään. ManU:lle. 

Näillä mennää

Markus

0 kommenttia:

Lähetä kommentti