Day Two

Nonii, toine päivä pulkassa. Työpaikkaan tutustuttu. Paikallisella koululla lunchi. Paikkoja käytii läpi. Kartalla ja fyysisesti.

Aamu alko kartan tutkailulla paikallise opettajan johdol. Neus (opettaja) neuvo alueit, joil on turvallista viettää aikaa. Pimeellä ei saa mennä vanhaa kaupunkii. Lauantaisi on markkinapäivä, sillon on myynnissä kasviksii ja vaatteit toril. Katottii tietty kaikki työpaikat kartalt. Kävelymatka.

Kinkkuu
Sitte tosiaa läheettiiki kävelee kohti muhn työpaikkaa. Matkan varrel pyörähettii supermarketis. Ravintola Bonum. Mun työpaikka. Bonum on melko uus ravintola, kolmisen vuotta vanha. Koko ajan suosio kasvussa. Mestan omistaa nuori äijä. Tai no, kaikki työntekijät tais olla alle kolmekymppisii. Rennolta kaverilta vaikutti tää omistaja, mun supervisor. Englantin solkkaaminen oli vähä hakusessa, mut ei se menoa haittaa. Vähän ehkä hidastaa, mut väliäkös tuolla. Töitä tiistaista lauantaihi. Työajat ti-pe 10-17 ja lauantaisi kahessa pätkässä yhteensä se seittemän tuntii. Lauantai siis dinneril.

Seuraavaks mentii bussil paikallisee kouluu. 1,20e makso. Siellä kolme ruokalaji lounas. Valkeet liinat ja kaikkee. Aluks kierrettii koulun tiloja läpi. Oppaat puhu älyttömä hyvi englantia. Lounaalla tosiaa sit se kolme ruokalajii. Tai neljä. Alkuun kaikille pien vihersalaatti, sitten paellaa, sitten kinkkutäytteistä kalaa. Kala tarjottii siis kokonaisena. Jälkkäriks lajitelma leivoksia. Täs koulus siis kaikki oppilaat syö päivittäi nii että osa eka tarjoilee ja osa syö. Sit roolit vaihtuu serviisin loppuajaks. Hiton hyvä tapa oppii. Ois meilläki hyödylline joku tän sortin homma.

Suklaata kaikki
Sit lähettii kolmen blondin kaa hotellille, ku Tanja-Mari, Maria ja Neus lähti Marian työpaikkalle. Eka bussil renfelle. Siitä kartan avul kävely hotellii. Venailtii siinä kaverit hotellille ja sit kauppaa ruokaa ostaa. Ja tiskiainetta.

Hotelli on ihan laadukas. Huoneessa on valtamerilaivan kokone kuvaputkitelkkari ilma virtajohtoo ja tiskikone joka ei aukee. Muuten ei valittamista. Wlan toimii aulassa.


Markus



0 kommenttia:

Lähetä kommentti